Budapesti, kecskeméti rendelő: +36-20-361-9530

Élelmiszerek értéke

Szerző : dátum : 2014-01-15 kommentek : (0)

Az élelmiszerek választéka óriási mértékben nőtt, ugyanakkor az egészséghez szükséges termékek kiválasztásának szempontjai nem ismertek.

olvass tovább

Táplálkozás és tévhitek

Szerző : dátum : 2014-01-13 kommentek : (0)

A táplálkozás gyakran azért nem változtatható, mert tévhitek, hibás koncepciók akadályozzák.

olvass tovább

A pikkelysömör hatása más betegségek kockázatára

Szerző : dátum : 2013-09-23 kommentek : (0)

A pikkelysömör komplementer orvosi kezelése többnyire eredményes. Diéta, gyógynövények, kúrák szükségesek.

olvass tovább

Valóban veszélyes a koleszterin?

Szerző : dátum : 2013-09-21 kommentek : (0)

A koleszterin egy vízben oldhatatlan fehér por, mely nagyon fontos a szervezet számára: biztosítja a sejtmembránok rugalmasságát, alapvető alkotója a D vitaminnak, epesavaknak és különböző nemi- és mellékvese hormonoknak. A koleszterinre nagy szüksége van a szervezetnek. Két forrásból biztosított: a máj képzi a szükséges mennyiséget, nem is lenne szüksége többre, de ezen túl a táplálékkal […]

olvass tovább

A fogyókúra küzdelmei

Szerző : dátum : 2013-06-07 kommentek : (0)

Az európai lakosság több mint fele egy életen át küzd a túlsúlyával. … és jó, ha küzd… A túlsúly elsősorban amiatt alakul ki, hogy nagy mennyiségű finomított szénhidrátokat fogyasztunk (cukor tartalmú élelmiszerek és fehér lisztből készült ételek), amelyből a szénhidrát a szükségesnél nagyobb mennyiségben és gyorsaságban szívódik fel és a felesleget a sejtek csak zsír […]

olvass tovább