Budapesti, kecskeméti rendelő: +36-20-361-9530

Zöldségek kúráinkban

Nyomtatás Szerző : dátum : 2014-12-28 kommentek : (0)

 

 

 

árticsóka, bab, bimbós kel, brokkoli, burgonya, cékla, cikória saláta, cukkini, cukorborsó, csicseriborsó, endívia saláta, fejes káposzta, fejes saláta, feketegyökér, fodros kel, fokhagyma, húsos som,  káposzta, karalábé, karfiol, kelkáposzta, kínai kel, kötöző saláta (kerti saláta), laskatök, madársaláta, metélőhagyma, mungbab, padlizsán, paprika (+ fűszerpaprika), paradicsom, pasztinák, pattiszon, petrezselyem,  póréhagyma, rebarbara, retek, sárgaborsó, sárgarépa, sóska, spárga, spárgatök, spenót,  sütőtök, tépősaláta, torma, uborka,  vöröshagyma, vörös káposzta, zeller,  zöldbab, zöldborsó

 

zöldség1

Cikk nyomtatása

Dr. Tamasi József

szerző

az összes cikk megtekintése

Vélemény, hozzászólás?

4 × három =