Budapesti rendelő: +36-20-361-9530, info.tamasidr@gmail.com Kiskunfélegyházi rendelő:+36 70 626 8389, kiskunfelegyhazirendelo@gmail.com

DEPRESSZIÓ, SZOMORÚSÁG ÉS AZ ÉLETMÓD ELŐADÁS

Nyomtatás Szerző : dátum : 2019-12-11 kommentek : ( DEPRESSZIÓ, SZOMORÚSÁG ÉS AZ ÉLETMÓD ELŐADÁS bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva)

Leggyakoribb egészségügyi kihatás, hogy a negatív gondolatok depressziót, pszichoszomatikus betegségeket (bélgyulladást, bőrgyulladást, fekélyt, asztmát stb.) válthatnak ki.
A pozitív gondolatok pedig fokozzák a kreativitást, a teljesítőképességet, az erőnlétet, az aktivitást, a gyógyulási folyamatokat, egyáltalán a boldogságérzetet.

A nehéz helyzetekben, krízisekben sokszor külső tanácsadó, pozitív gondolkodáshoz értő pszichológus, vagy orvos tanácsa lehet szükséges. A gyógyulás folyamatához ez legalább annyira fontos, mint hogy mit eszünk és, hogy mennyit mozgunk.

Mit tegyünk tehát?
Hogy segítsünk magunkon, ha azt érezzük egyszerűen nem tudunk ebből kijönni?
Hogyan előzzük meg, ha már érezzük, hogy el fog minket önteni?
Hogyan segítsünk?
Milyen összefüggések vannak?

Te, aki most ezen sorokat olvasod, gyere el az előadásomra és engedd, hogy segítsek! Várlak szeretettel!

belépés: INGYENES
időpont: 2020.01.28., 18 óra
helyszín: Magnet Ház

“A pozitív gondolkodás nem azt jelenti, hogy rózsaszínű szemüveget hordunk, és úgy teszünk, mintha minden a legnagyobb rendben volna.
A “positum” latin szó jelentése: az, ami van. Pozitívnak lenni tehát azt jelenti, hogy felismerem: minden, ami van, engem szolgál, és nekem segít, még akkor is, ha kifejezetten kellemetlen vagy fájdalmas.
Elfogadjuk, ami van, és aztán továbblépünk.” Kurt Tepperwein

Cikk nyomtatása

tamasnemeth

szerző

az összes cikk megtekintése