Budapesti rendelő: +36-20-361-9530, info.tamasidr@gmail.com Kiskunfélegyházi rendelő:+36 70 626 8389, kiskunfelegyhazirendelo@gmail.com

Böjtterápia könyv

Nyomtatás Szerző : dátum : 2018-12-17 kommentek : (0)

Dr.Tamasi József: Böjtterápia könyv

Megjelent új könyvünk,  Böjtterápia avagy „kés nélküli műtét” címmel.

Hogy hol vásárolhatja meg, azt itt találja! 

Elsősorban azért írtuk ezt a könyvet, hogy mindazok, akik böjtkúrázni szeretnének, azok szakszerűen tehessék. A könyv alapján bárki el tud végezni egy néhány napos, maximum egy hetes böjtöt önállóan nélkülem is. A könyv azonban jól kiszolgálja azok tudásbázisát is, akik az én tanácsomra hosszabb, esetleg néhány hetes böjtöt kezdenek.

A könyvben bőséges választást találhat minőségi folyadékok leírásából, 24 recept található böjti levesek közül, valamint számtalan más ital elkészítésének módja (teák, szörpök, tejek, nyákok, préselt és centrifugált levek).

A könyvből megértheti a böjt egészségügyi hasznát, szervezetünkre való hatását, annak más meditációs vagy spirituális kapcsolatát. Azt is megértheti belőle, hogy mikor szabad egyedül és mikor csak szakember vezetésével végeznie ezt az egészségvédő és gyógyító eljárást.

Álljon itt két ajánlás még a könyvről:

1.) „Örülök, hogy a böjtterápia és az egészségeseknek szóló böjtprogram Magyarországon egyre nagyobb jelentőségre és népszerűségre tesz szert és annak is, hogy Tamasi dr. tovább folytatja a missziómat.”

prof.Dr.Hellmut Lützner az überlingeni Buchinger böjtklinika nyugalmazott igazgatója, a böjt terápiás alkalmazásának nemzetközi szaktekintélye, közel száz e témáról megjelent könyv szerzője

2.) „Tamasi dr. több mint 30 éves saját és gazdag nemzetközi tapasztalatokra alapozott gyakorlatot tesz közzé. Munkájában szervesen ötvözi az európai kultúrában kevésbé ismert keleti gyógymódok ide vonatkozó részleteit is. A modern életünk és táplálkozásunk gyulladás fokozó, és ez az alapja a krónikus, ma „gyógyíthatatlannak” mondott betegségeknek. A böjttel csökkenteni tudom a gyulladást és ezzel ezen betegségek súlyosságát, progresszióját. De ezt lehetőleg senki ne tegye saját szakállára, hanem szakorvosi vezetéssel. Ajánlom ezt a könyvet orvosoknak, dietetikusoknak és mindenkinek, akinek emésztési gondja van vagy volt, akár átmeneti ideig is.”

Dr.Guseo András kandidátus, ny.osztályvezető főorvos, ideggyógyász, pszichiáter, fejfájás specialista, agyérbetegségek specialistája, a funkcionális orvoslás képviselője

Ajánlom mindenkinek, aki salaktalanítani szeretne így testsúlyt csökkentene -és eddig nem járt sikerrel-, aki egy egészségesebb élet útjára szeretne lépni, aki betegséggel, problémákkal küzd, azoknak akik egyszerűen csak váltani szeretnének.

Beszerezhető budapesti és kecskeméti rendelőinkben, a somogyvámosi Radhe Resort-ban, a budapesti Great Bistro-ban, a kecskeméti Granada Hotelben és a kecskeméti Budai úti Bioboltban (piac területe). Postán is el tudjuk küldeni a megrendeléseket, amely plusz postaköltséggel jár.

Jó felkészülés a tavaszi böjtkúráinkra, ami a szokásos módon saját betegeinknek a rendelőben, ambulánsan, ingyenesen, de tavasztól bentlakásos módon is elérhető a somogyvámosi Radhe Resortban és a kecskeméti Granada Hotelben.

Könyv ára: 6 990 Ft.

Nagy könyvhálózatokban nem hozzuk forgalomba, de viszonteladó partnerekkel szívesen működünk együtt, természetesen jutalék fejében.

Ha szeretne viszonteladó partnerünk lenni, és szívesen kitenné boltjának polcára könyvünket, kérem jelentkezzen az alábbi telefonszámon vagy email címen Csuhaj Mártinál. A könyv jelenleg a következő helyeken vásárolható meg.

+36 20 361 9530, info.tamasidr@gmail.com

 

 

Cikk nyomtatása

Dr. Tamasi József

szerző

az összes cikk megtekintése

Vélemény, hozzászólás?