Budapesti rendelő: +36-20-361-9530, info.tamasidr@gmail.com Kiskunfélegyházi rendelő:+36 70 626 8389, kiskunfelegyhazirendelo@gmail.com

Csokoládés pohárkrém

Nyomtatás Szerző : dátum : 2016-04-04 kommentek : (0)

A kókusz jó telített zsírforrás. A kókusztej átlagon felüli kalciumtartalma miatt segít a csontok és fogak erősítésében. Szelén és E-vitamin tartalma megköti a szabad gyököket, ezáltal gátolja a rák kifejlődését.

Elkészítési idő: 10 perc

Hozzávalók (4 adag):

  • 500 ml bio natúr kókusztej
  • 30 g tápiókakeményítő
  • 20 g bio holland kakaópor
  • 1 kk vaníliavelő
  • 21 csepp folyékony stevia

csokipuding400 ml kókusztejet felmelegítünk. A maradék tejjel simára keverjük a tápiókakeményítőt, a holland kakaót és a vaníliavelőt, majd hozzáadjuk a stevia cseppeket is. Egy kézi habverő segítségével belekeverjük a meleg tejbe. Ezután fakanállal folyamatos keverés mellett, addig főzzük, amíg besűrűsödik.

Tipp: a pudingot adagold tisztított vízzel kiöblített üvegpoharakba, vagy kelyhekbe, majd tedd egy órára hűtőbe, és hidegen kínáld.

 

 

 

 

Marton Melinda receptje

www.testtudatos-taplalkozas.hu

Cikk nyomtatása

Dr. Tamasi József

szerző

az összes cikk megtekintése

Vélemény, hozzászólás?